skip to Main Content
Αλλαγή – Αντικατάσταση πληκτρολόγιο για το Laptop – Netbook σας.

Αλλαγή – Αντικατάσταση πληκτρολόγιο για το laptop – netbook σας.

Αν τα πλήκτρα του φορητού σας υπολογιστή είναι κολλώδη ή μερικά από αυτά λείπουν, ή το πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί καθόλου λόγω πτώσης υγρών, μπορείτε να αντικαταστήσετε ολόκληρο το πληκτρολόγιο μονοί σας. Η εργασία που απαιτείτε δεν είναι τόσο δύσκολη και απαιτητική όσο νομίζετε, και δεν χρειάζεται καν να αφαιρέσετε κάθε πλήκτρο-πλήκτρο ξεχωριστά καθώς στην εταιρία μας σας παρέχεται ολόκληρο το πληκτρολόγιο οικονομικά. Αν και κάθε φορητός υπολογιστής είναι διαφορετικός και ανά brand (κατασκευαστής) η τελική διαδικασία αφαίρεσης του παλιού σας πληκτρολόγιου του φορητού σας υπολογιστή συνήθως περιλαμβάνει 3 απλά βήματα

1.    Αφαιρούμε μερικές βίδες, (2 συνήθως στην πίσω πλευρά του λαπτοπ οι οποίες διακρίνονται καθώς ο κατασκευαστής του (HP, Acer, Toshiba, ect)  τις έχει ‘σταμπάρει’ με την ζωγραφιά ενός πληκτρολογίου.

2.     Τώρα μπορείτε να το ανασηκώστε από την μπροστινή του πλευρά ελαφρά με την βοήθεια ενός μικρού ίσιου κατσαβιδιού.

3.     Αποσυνδέετε την καλωδιοταινία που συνδέει το πληκτρολόγιο με την μητρική του λαπτοπ σας.  Αυτό ήταν! Το έχετε αφαιρέσει και τώρα μπορείτε να προβείτε στην αλλαγή του. Να θυμάστε πως σε παρά πολλά μοντέλα λαπτοπ δεν χρειάζεται καν το βήμα 1 αλλά απλώς ανασηκώνονται από την μπροστινή πλευρά με λίγη πίεση στα εμφανή clip.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο service μας η αντικατάσταση keyboard γίνεται άμεσα – εντός της ίδιας μέρας – και υπεύθυνα εντελώς δωρεάν!

δείτε εδώ πως να βρείτε το πληκτρολόγιο για το μοντέλο του laptop σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε.

Άμεσα τηλεφωνικά 26830 29100

email: [email protected] (απάντηση περίπου εντός 36 ωρών)

www.laptop-keyboard.gr

sony_vaio_fw_keyboard

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top
×Close search
Search