skip to Main Content
Αλλαγή – Αντικατάσταση οθόνης για το Laptop – Netbook σας.

Αλλαγή – Αντικατάσταση οθόνης για το laptop – netbook σας.

Μια ραγισμένη ή προβληματική οθόνη μπορεί να κάνει τον φορητό σας υπολογιστή άχρηστο και να τον παροπλίσετε φοβούμενοι ένα κόστος το οποίο νομίζετε λαθεμένα πως είναι υψηλό. Ευτυχώς μπορείτε να το διορθώσετε πλέον άμεσα σίγουρα και οικονομικά. Σε εμάς θα βρείτε την κατάλληλη οθόνη για το μοντέλο σας προς αντικατάσταση του παλιού σας σπασμένου monitor LCD ή LED φορητού υπολογιστή.

Είτε έχει ραγίσει (συνήθης ατυχήματα πτώσης) είτε έχει πάρα πολλά καμένα pixels είτε έχει πέσει η φωτεινότητα της λόγω παλαιότητας της ccfl lamp ένα σπασμένο laptop monitor είτε όλα τα παραπάνω πλέον σας δίνουμε άμεσα λύση με νέα οθόνη LCD ή LED για το laptop σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο service μας η αντικατάσταση της νέας οθόνης γίνεται άμεσα – εντός της ίδιας μέρας – και υπεύθυνα. Επίσης στην αγορά τους από εσάς όλες μας οι οθόνες πριν αποσταλούν σε εσάς ελέγχονται με τον ειδικό εξοπλισμό του εργαστηρίου μας ώστε να είναι λειτουργικές και χωρίς κανένα ψεγάδι.

Μοντέλα οθονών και ιντσών στο παρακάτω link:

www.laptop-keyboard.gr/index.php/laptop-monitor.html

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε.

Άμεσα τηλεφωνικά 26830 29100

[email protected] (απάντηση περίπου εντός 36 ωρών)

Ps1: Κάποια παλιότερα μοντέλα laptop χρησιμοποιήσουν και inverter, δες σχετικά εδώ

Ps2: Σε κάποιες περιπτώσεις επισκευής laptop screen replacement ίσως χρειάζεται αντικατάσταση η lcd lvds cable καλωδιοταινία, (ribbon cable) δες σχετικά εδώ

15.6_laptop screen15.6_laptop screen215.6_laptop screen3

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top
×Close search
Search