skip to Main Content
Επιλογή φορτιστή Laptop – Laptop Ac Adapter

Επιλογή φορτιστή laptop – laptop ac adapter

Με την ολοένα και πιο πολυάσχολη ζωή μας, η σημασία της ύπαρξης ενός αξιόπιστου notebook ή laptop που δουλεύει ακατάπαυστα αυξάνεται καθημερινά. Μεταφέροντας τον υπολογιστή μας παντού όπου πάμε, και σίγουρα με την πολλή και εκτεταμένη χρήση του, φέρνουμε τον φορτιστή laptop στα όρια του. Ο αρχικός προσαρμογέας – μετασχηματιστής φόρτισης του λαπτοπ χάνει την ικανότητά του να λειτουργεί σωστά ή πολλές φορές τον χάνουμε – ξεχνάμε σε κάποιες από τις πολλές μετακινήσεις μας. Τώρα έφτασε η ώρα να κοιτάξουμε για την αντικατάσταση του. Επίσης μερικοί άνθρωποι προτιμούν να κρατήσουν ένα φορτιστή στο σπίτι, και ένα άλλο στο γραφείο για μεγαλύτερη άνεση.

Κατά την εξέταση των επιλογών σας, υπάρχουν 4 παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το πιο σημαντικό, οι προδιαγραφές πρέπει να ταιριάζει με το laptop σας! Ρίξτε μια ματιά στις προδιαγραφές του φορτιστή σας και αν δεν τον έχετε μην αγχώνεστε, οι κατασκευαστές*** έχουν αυτοκόλλητο την πίσω πλευρά των πλαστικών του laptop που αναγράφουν αυτές τις προδιαγραφές που είναι οι παρακάτω:

1.         Η  τάση του (Volt)

2.         τα Αμπέρ (Α)

3.        τα Watt (W) (όχι τόσο απαραίτητο)

4.         Η μύτη του φορτιστή ή dc jack  

Για παράδειγμα, ο φορτιστής σας αναγράφει 19V 4.62A, από αυτό συμπεραίνουμε ότι χρειαζόμαστε φορτιστή λαπτοπ 19 Volt και 4.62 Amper.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλές φορές και για αυτούς που γνωρίζουν η αναγνώριση του γίνεται από τους μοναδικούς κωδικούς που φέρει πάνω του ο παλιός φορτιστής.

Γενικά πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί στην αγορά μεταχειρισμένου φορτιστή όπως και στην αγορά πολυφορτιστή με μετακινούμενο δείκτη αλλαγής θέσης Volt. Εκεί ενέχει ο κίνδυνος είτε από λάθος δικό σας είτε από ατύχημα τα λάθος Volt γίνονται ‘δολοφονικά’ για την μητρική του laptop σας (laptop motherboard).  Και πιστέψτε μας έχουμε δεί άπειρα τέτοια περιστατικά στο τεχνικό μας τμήμα.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν σε θέση να σας βοηθήσει να μάθετε τι χρειάζεται για την επιλογή ενός μετασχηματιστή AC power charger φορτιστή αντικατάστασης του φορητού σας υπολογιστή. Εάν παρα ταύτα θέλετε την βοήθεια μας στην επιλογή του μπορείτε άφοβα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στο eshop μας μπορείτε να βρείτε τον φορτιστή που ζητάτε βάση κατασκευαστή και πολλές φορές με βάση του μοντέλου σας notebook στο παρακάτω λινκ : (όπως επίσης και πληθώρα ανταλλακτικών για το laptop σας – laptop parts)

http://laptop-keyboard.gr/index.php/laptop-ac-adapter.html

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε.

Άμεσα τηλεφωνικά 26830 29100

email: [email protected] (απάντηση περίπου εντός 36 ωρών)

*** Με τον όρο κατασκευαστές εννοούμε τους γνωστούς π.χ (HP, Toshiba, Acer, Fujitsu, Lenovo, Dell, ect.)

*** Πληροφορίες περί Volt και Amber φέρουν όλα τα λαπτοπ στην πίσω  πλευρά των πλαστικών με sticker αυτοκόλλητο

laptop back side sticker info
choosing laptop ac adapter

 

φορτιστης για λαπτοπ αψερ
φορτιστης για laptop acer
φορτιστης για λαπτοπ δελλ
φορτιστης για laptop dell
φοστιστης για λαπτοπ τοσηιβα
φοστιστης για λαπτοπ toshiba
This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top
×Close search
Search