skip to Main Content
Καθορισμός πρόβληματος οπίσθιου φωτισμού οθόνης Laptop με την αντικατάσταση του Inverter

Καθορισμός πρόβληματος οπίσθιου φωτισμού οθόνης laptop με την αντικατάσταση του inverter

Έχετε ένα πρόβλημα με το φωτισμό της οθόνης laptop σας ; Αν ναι  δεν είστε μόνοι , αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα σε οθόνες φορητών υπολογιστών παλαιών μοντέλων . Στις περισσότερες περιπτώσεις, το laptop inverter της οθόνης είναι ο ένοχος . Εδώ είναι μερικά συμπτώματα αποτυχίας που θα μπορούσαν να σχετίζεται με μια κακή λειτουργία του inverter-μετατροπέα:

1. το laptop ‘μπουτάρει’ κανονικά αλλά μετά από λίγο η οθόνη μαυρίζει . Μπορείτε ακόμα να δείτε μια εικόνα στην οθόνη , αλλά αυτή η εικόνα είναι πολύ αμυδρή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ένα φακό για να δείτε καλύτερα . Μερικές φορές ο φωτισμός έρχεται πίσω για λίγο, αλλά μετά σβήνει και πάλι.

2. η οθόνη παραμένει πάντα μαύρη και ο φωτισμός της δεν έρχεται ποτέ, αλλά μπορείτε να διακρίνεται μία, είναι σκοτεινά αλλά η εικόνα είναι ακόμα εκεί.

3. σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να ακούσετε ένα ‘βόμβο’ να προέρχεται από την περιοχή όπου βρίσκεται η πλακέτα του inverter, συνήθως είναι στο κάτω μέρος του συγκροτήματος των πλαστικών της οθόνης  στο κέντρο της.

Έχουμε λύση και σε αυτό:

 http://laptop-keyboard.gr/index.php/inverter-laptop.html

Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε.

Άμεσα τηλεφωνικά 26830 29100

[email protected] (απάντηση περίπου εντός 36 ωρών)

www.laptop-keyboard.gr

t51i082.00

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top
×Close search
Search